Loading

ROUGE culoarea care simbolizeaza feminitatea si pasiunea. Rosul inflacarat este atat culoarea vietii, cat si prima nuanta a curcubeului.

Culoarea exprima acea forta interna care este si geneza acelei pasiuni care ne motiveaza incepand inca de la debutul marcii noastre, in anul 2001: pasiunea de a crea colectii a caror piese pot fi nestematele garderobei unei femei stilate. Fie ca este vorba de o tinuta de ocazie, sau de una de zi cu zi - echipa noastra de creatie alcatuieste colectii pentru fiecare sezon, fiind in pas cu trendul modei de ultima ora. Dar, desi tinem cont si de cele mai fine variatii ale modei actuale, exista totusi ceva constant in preocuparea noastra: selectionarea minutioasa a materialelor de cea mai buna calitate, pentru satisfactia si increderea deplina a clientilor nostri in creatiile noastre.

Rouge Avenue foloseste doar materiale de calitate, urmand cele mai noi trenduri in moda. Modelele, incepand de la tinutele de zi cu zi - pana la cele elegante - toate inspira o feminitate excitanta fara egal. Marca ROUGE raspunde cu prisosinta celor mai inalte pretentii ale femeii din zilele noastre.


Calitatea nu are granite, ca atare si Rouge Avenue si-a deschis salonul si in Romania, chiar in Oradea, la Era Shopping Park din Oradea. Aceasta marca se bazeaza pe faptul ca decenta, credibilitatea si stima de sine a unei femei se construiesc pas cu pas - incepand cu cel mai mic gest ...si terminand cu fiecare articol de vestimentatie.

Cui se adreseaza Rouge Avenue?
  • - Rouge Avenue se adreseaza femeilor constiente ca feminitatea inseamna clasa si eleganta.
  • - Rouge indeplineste nevoile vestimentare atat pentru cotidian, cat si pentru serile in care a fi speciala inseamna a fi simpla si distinsa, dar si eleganta totodata.
  • - Rouge se adreseaza femeilor aflate la varsta cunoasterii si punerii in evidenta a valorilor personale, unice.
  • - Rouge Avenue se adreseaza si barbatilor care stiu sa aprecieze femeile.

Salonul care va ofera toate astea, se numeste ROUGE AVENUE, situat in ERA SHOPPING PARK din ORADEA.
Fie la birou sau seara la un coctail, la teatru, sau de sarbatori - marca "ROUGE AVENUE" este pregatita sa te surprinda si pe TINE!
Colectiile ROUGE AVENUE contin articole in serii limitate.

Va asteptam in Era Shopping Park cu o oferta reinnoita saptamanal.


Informatii:

Telefon: 0372 406 606
Orar: Luni - Duminica, intre orele 10:00-20:00
E-mail: contact@rougeavenue.ro