Loading

Returnarea produselor

Potrivit art. 7, din Ordonanța Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunța la cumpărare, fără penalități si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Marfa se returnează in forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, cu toate accesoriile incluse, fără a prezenta urme vizibile de folosire, cu factura, pe adresa specificata pe SITE.

Returul se face prin colet cu firma de curierat rapid URGENT-CARGUS cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de S.C. Globiz Group SRL iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Societatea noastră deține o echipă dedicată, care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.rouge-avenue.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care apare o reclamație bine fondată, ne asumăm răspunderea şi vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime şi culoare), suportând cheltuiala de transport aferentă (tur, retur).

Dacă veți solicita în schimb o altă mărime, o altă culoare, un alt model sau restituirea contravalorii veți expedia returul în regim gratuit doar prin firma de curierat rapid URGENT-CARGUS, spre adresa noastră de Returnare, iar pentru articolul ales în schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinația dumneavoastră.

Completare Formular de retur