Loading

Dispozitii generale

Acest site este deţinut de S.C. Globiz Group SRL, societate comerciala românească, înregistrată la O.R.C. Bihor cu nr. RO33163640 J5/783/2014 şi care funcţionează conform legislaţiei române în domeniul său de activitate.

S.C. Globiz Group SRL vă oferă accesul la site şi utilizarea site-ului www.rouge-avenue.ro, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni şi condiţii.

Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziţionarea oricărui produs, conţinut, date, materiale, informaţii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastră sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii.

Produsele comercializate în magazinul online www.rouge-avenue.ro sunt noi şi originale.

Informații cu prvire la la livrare

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucrătoare, socotite de la data confirmării comenzii dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voinţa noastră.

Atat preturile afişate cât şi cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclusă, reglementată de legile fiscale române.

Taxa de Transport

Transportul se efectuează prin firma URGENT-CARGUS şi este GRATUITĂ (0,0 RON), indiferent de valoarea comenzii.
Adică TRANSPORTUL ESTE TOTAL GRATUIT - pt. orice comandă, de orice valoare.

Livrarea se face de către firma de curierat URGENT-CARGUS, la Domiciliul Clientului, de regulă în 24 de ore de la confirmarea şi expedierea Comenzii, şi poate ajunge la destinaţie după maximum 48 de ore, pentru livrarea în zona rurală.

În ziua în care coletul cu comanda Dumneavoastră va fi expediat, veţi fi înştiinţat prin email. Acesta va fi trimis de către firma Globiz Group Srl şi va contine numărul de AWB al coletului.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, în timpul transportului revine societăţii de URGENT-CARGUS conform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către noi daca se va face dovada culpei noastre şi vom fi înştiinţati în timp util.

Modalităţi de plată

Prin ramburs. Plata se face direct către agentul firmei de curierat URGENT-CARGUS la preluarea coletului.

Prin transfer bancar la contul bancar indicat pe site.

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

Pentru a putea cumpăra de pe www.rouge-avenue.ro, trebuie să aveți un cont pe website-ul nostru.

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate în documente, şi sunteți de acord să furnizați aceste informații corect şi complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nicio notificare prealabilă.

Înregistrarea ca membru, parola – drepturi şi obligaţii ca membru:

Prin înregistrarea ca membru, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) şi o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “Termeni şi condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare.

De asemenea, declarați şi garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre.

Nu puteți utiliza site-ul nostru:

  • • pentru a face vreo comandă sau plata ilegală, frauduloasă sau speculativă,
  • • pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege,
  • • sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului www.rouge-avenue.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii

S.C. Globiz Group SRL nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio pierdere in situaţia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor Termene si Condiţii precum si celorlalte instrucţiuni menționate pe SITE.

S.C. Globiz Group SRL nu răspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncţionării SITE-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri accesibile de pe SITE.

S.C. Globiz Group SRL nu este responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENT-ul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către S.C. Globiz Group SRL a oricărei din obligațiile sale conform COMENZII si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor si serviciilor după livrare si in special pentru pierderea produselor.

Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru

  • (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau
  • (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată).

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Returnarea produselor

Potrivit art. 7, din Ordonanța Guvernului nr.130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris compania ca renunța la cumpărare, fără penalități si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Marfa se returnează in forma sa originală, fără a fi deteriorata, cu etichetele intacte, cu toate accesoriile incluse, fără a prezenta urme vizibile de folosire, cu factura, pe adresa specificata pe SITE.

Returul se face prin colet cu firma de curierat rapid URGENT-CARGUS cu care a fost livrat. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de S.C. Globiz Group SRL iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Contravaloarea mărfii returnate, inclusiv costurile livrării, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cea standard, oferită de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a renunța la cumpărare se va plăti prin virament bancar.

Societatea noastră deține o echipă dedicată, care se ocupă exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveți garanția că articolele comandate de pe www.rouge-avenue.ro sunt în stare impecabilă. În cazul în care apare o reclamație bine fondată, ne asumăm răspunderea şi vă înlocuim articolul cu unul identic (model, mărime şi culoare), suportând cheltuiala de transport aferentă (tur, retur).

Dacă veți solicita în schimb o altă mărime, o altă culoare, un alt model sau restituirea contravalorii veți expedia returul în regim gratuit doar prin firma de curierat rapid URGENT-CARGUS, spre adresa noastră de Returnare, iar pentru articolul ales în schimb compania noastră va suporta cheltuielile de transport către destinația dumneavoastră.

Garanția articolelor

Garanția articolelor noastre este de 30 de zile calendaristice. Eticheta conține informații utile privind spălarea și îngrijirea articolelor respective, astfel încât acestea să nu sufere nici o deteriorare.

În situația nerespectării instrucțiunilor de întreținere, drepturile la garanție se pierd. Pentru a face dovada achiziționării articolelor, este necesar să păstrați bonul fiscal sau factura.

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului şi este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003.

Articolele noastre sunt verificate cu cea mai mare atenție în departamentul de calitate S.C. Globiz Group SRL. Dacă la primirea coletului observaţi orice neregulă, vă rugăm să ne transmiți o sesizare însoțită de una sau mai multe imagini doveditoare pe adresa noastră.

Drepturi de autor:

S.C. Globiz Group SRL deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia.

Folosirea fără acordul FURNIZOR-ului, a oricăror elemente din conţinut, se pedepsește in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Elemente din conţinutul acestui SITE pot fi folosite sau copiate doar cu acordul scris al S.C. Globiz Group SRL.

Termenii si condiţiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toţi UTILIZATORII/CLIENTII.

Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, Modalitatea de prezentare, Mărcile comerciale, Logo-urile şi Mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (în continuare: “Mărcile”) sunt proprietatea intelectuală ale S.C. Globiz Group SRL şi înregistrate ca fiind ale noastre.

Prevederi finale

Nu puteți cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligațiile dumneavoastră din acești Termeni şi Condiții.

S.C. Globiz Group SRL poate modifica acești Termeni în orice moment. Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare a acestor Termeni, va fi supusă Termenilor în vigoare la momentul utilizării de către dumneavoastră. Va trebui să revedeți aceşti Termeni periodic.

Folosirea continuă de către dumneavoastră a site-ului nostru, după ce apare vreo modificare, va însemna acceptarea de către dumneavoastră a Termenilor modificați. Dacă noi nu acționăm în legătură cu vreo încălcare a celor prevăzute de către dumneavoastră, sau de către altcineva, nu înseamnă că renunțăm la dreptul nostru de a acționa în legătură cu încălcări viitoare sau similare.

Dacă dețineți un cont pe www.rouge-avenue.ro, înseamnă că sunteți de acord cu termenii şi condițiile de mai sus, ca atare, vă asumați răspunderea pentru orice nerespectare a acestora.